PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Giro d’Italia door Messina

Waar vorig jaar rond deze tijd de Giro d’Italia nog over de Vlissingse Boulevard trok begint morgen de negende etappe van de Giro in Messina. Deze etappe voert via de veerhaven van Tremestieri naar de Etna.

Giro

De start is om 12:40 en wordt in Nederland nergens live uitgezonden. Vanaf 14:00 uur is er via de NOS een live webstream te volgen, maar de renners zijn dan al vertrokken richting Etna.. Wellicht zijn in de samenvatting nog wat veerboten te zien.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Giro d’Italia door Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Messina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Giro d’Italia door Messina