PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Athos Matacena in Reggio di Calabria

De Athos Matacena vorige maand in Reggio di Calabria. Van 1970 tot 15 maart 2003 voer deze veerboot als Prins Willem-Alexander tussen Kruiningen en Perkpolder. In Italië heeft de veerboot niet veel gevaren.


© Salvatore Migliari

Aan de andere kant van de haven -buitenbeeld aan de rechterkant- ligt ook nog altijd de Ladies Matacena.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena in Reggio di Calabria’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena in Reggio di Calabria