PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De Koningin Wilhelmina op de werf

De Koningin Wilhelmina was de eerste kopladingsveerboot van de Provinciale Stoombootdiensten in Zeeland. Hieronder een foto uit een tijdschrift.

[afbeelding tijdelijk niet beschikbaar]
‘Een nieuwe boot van den veerdienst Vlissingen-Breskens, de ‘Koningin Wilhelmina’, die dezer dagen van de werf J.K. Smit te Krimpen a. d. Lek, te water gelaten is. De pont biedt plaats aan 25 groote vrachtauto’s, of 40 personenauto’s.’

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Koningin Wilhelmina op de werf’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Wilhelmina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Koningin Wilhelmina op de werf