PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Ladies Matacena in Reggio di Calabria

Op deze foto uit 2006 is de oude Prinses Christina te zien in de haven van Reggio di Calabria. Iets minder dan 30 jaar voer deze eerste PSD-dubbeldekker tussen Kruiningen en Perkpolder. In 1997 werd de veerboot reserveboot en werd ze incidenteel ingezet op het oostelijke veer.

Dit gebeurde in het najaar van 2002 voor het laatst, toen de Christina nog één keer samen met de Prins Willem-Alexander de dienst onderhield. Ook na vertrek naar Italië in 2003 kwam de veerboot niet meer in dienst en sindsdien slijt deze oudgediende haar dagen in de haven van Reggio di Calabria.


© Amoipanorami

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ladies Matacena in Reggio di Calabria’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ladies Matacena in Reggio di Calabria