PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De Prins Willem-Alexander in 2002

In 1970 kwam de tweede PSD-dubbeldekker in de vaart. De foto’s hieronder zijn in 2003 gemaakt in Perkpolder. De veerboot heeft uiteindelijk ongeveer 33 jaar tussen Kruiningen en Perkpolder gevaren. Slechts een paar andere veerboten hebben langer gevaren, bijvoorbeeld de Prins Willem I met zo’n 39 jaar. Bekijk ook de Kruiningen-Perkpolder pagina met de hele geschiedenis van deze veerdienst.

[Foto ontbreekt tijdelijk]

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De Prins Willem-Alexander in 2002’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem-Alexander, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De Prins Willem-Alexander in 2002