PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Amedeo Matacena ligt nog altijd in Messina

De Amedeo Matacena ligt nog altijd aan de kade in Messina, zoals te zien is op deze foto die gisteren gemaakt is in de Siciliaanse havenstad.

De veerboot ziet er niet al te fraai uit met de grijze stukken rond de ramen. Dit kan gezien worden als een nog niet afgemaakte poging tot onderhoud. Al sinds november ligt de oude Prinses Juliana er namelijk zo bij.


© Peppe La Torre

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Amedeo Matacena ligt nog altijd in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Amedeo Matacena ligt nog altijd in Messina