PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

De sloop van de Calypso Land

In 1969 werd de Prins Hendrik (1932) verkocht en vertrok de veerboot naar Malta. Als Calypso Land voer de oude PSD-veerboot tussen Cirkewwa en Gozo. Na 1979 kwam de veerboot niet veel meer in dienst en uiteindelijk werd de Calypso Land in 1985 gesloopt.

De foto toont de sloop van de veerboot in Valletta. Het is onduidelijk wanneer de foto precies gemaakt is, maar volgens de fotograaf moet dit mei 1984 of september 1985 zijn geweest.


© James A. Pottinger

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De sloop van de Calypso Land’) is geplaatst in de categorie Malta en heeft als tag(s) Calypso Land, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De sloop van de Calypso Land