PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD in het Zeeuwsch Dagblad

Het Zeeuwsch Dagblad was een protestantse krant die bestond van 1945 tot 1962. Onderstaand artikel werd gepubliceerd op 27 februari 1961 en geeft een compleet overzicht van de stand van zaken betreffende de Provinciale Stoombootdiensten in 1961. 

Op de foto is de Prinses Irene afgebeeld, in tegenstelling tot wat in het onderschrift staat.

Zeeuwsch Dagblad
© Zeeuwsch Dagblad

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD in het Zeeuwsch Dagblad’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Irene, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD in het Zeeuwsch Dagblad