PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Prins Johan Friso in de Telegraaf

Bij de Telegraaf gebruiken ze soms wel heel oude foto’s om hun artikels te illustreren. Zo is vandaag de Prins Johan Friso te zien op de webpagina van het landelijke dagblad, terwijl deze veerboot toch al zo’n zes jaar weg is uit Vlissingen.

Wijk bij Duurstede, waar de boze automobilist uit het artikel de pont nam heeft deze veerboot echter nog nooit aangedaan…

De Telegraaf.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Prins Johan Friso in de Telegraaf’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Prins Johan Friso in de Telegraaf