PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Panorama foto SMS Kartanegara

Een panorama foto van de voormalige Prinses Margriet in Indonesië. De foto is genomen eind december 2009, zo’n half jaar na de verbouwing van de enkeldeksveerboot.

Saillant detail is dat op de achtergrond (direct links van de ‘Margriet’) een tweede in Nederland gebouwde veerboot vaart. Het gaat om de voormalige ‘Free Enterprise VII’ gebouwd in 1972 in Schiedam. Deze oude P&O ferry voer vroeger naar Zeebrugge en vaart nu net als de SMS Kartanegara tussen Merak en Bakauheni.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Panorama foto SMS Kartanegara’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Panorama foto SMS Kartanegara