PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD op het Onderstroom festival in Vlissingen

Op het voormalige Schelde terrein in Vlissingen staan stukken van de voetgangertunnels van de fuik in Breskens. De PSD-objecten zijn vorige week geplaatst in het kader van het Vlissingse Onderstroom festival wat dit weekend plaats vond.

De onderdelen stonden in een boog opgesteld en dienden als omheining / decor van een terras waar wijn geschonken werd. Onduidelijk is wat er verder mee gaat gebeuren, waarschijnlijk worden de schakels weer opgehaald en elders ingezet.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD op het Onderstroom festival in Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD op het Onderstroom festival in Vlissingen