PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Prins Willem-Alexander model

Oud PSD-medewerker L. Hamelink (78) heeft dit model van de Prins Willem-Alexander gebouwd. Hoewel het nog niet helemaal af is staan hieronder toch al een paar foto’s.

© R. van Liere | Foto van het Prins Willem-Alexander model van L. Hamelink.

© R. van Liere | Foto van het Prins Willem-Alexander model van L. Hamelink.
© Ricardo van Liere

We zijn momenteel bezig een pagina te maken met verschillende modellen van PSD-veerboten. Naast de officiële werfmodellen besteden we ook aandacht aan alle andere modellen van PSD-veerboten. Mocht u zelf ook een model (gebouwd) hebben dan kunt u altijd foto’s opsturen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Prins Willem-Alexander model’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Scheepsmodel, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Prins Willem-Alexander model