PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Koninklijk bezoek aan Terneuzen

Op 24 september 1934 bracht prinses Juliana ondermeer een bezoek aan Terneuzen. Op de foto is te zien hoe ze aankomt met de Prins Willem I van de Provinciale Stoombootdiensten. De naamborden van de drie zijladers waren voor de oorlog wit met donkere letters. Na de oorlog was dit precies omgekeerd: bruin met witte letters.

Bekijk alle foto’s en informatie over de Prins Willem I hier.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Koninklijk bezoek aan Terneuzen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Willem I, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Koninklijk bezoek aan Terneuzen