PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Video veerboot Prinses Margriet in 1964

Op 3 september 1964 bracht Koningin Juliana met minister J. van Aartsen van Verkeer en Waterstaat een bezoek aan de Sloehaven in Vlissingen-Oost. Het gezelschap nam in Vlissingen de gloednieuwe veerboot Prinses Margriet om zich naar de Sloe te laten vervoeren. Daar aangekomen opende de koningin het nieuwe havengebied officieel.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Video veerboot Prinses Margriet in 1964’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Margriet, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Video veerboot Prinses Margriet in 1964