PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara foto’s deel 2

Hieronder een paar nieuwe foto’s van de voormalige Prinses Margriet in Indonesië. Vorige keer lieten we al foto’s zien van het nieuwe autodek, dit keer foto’s van de andere kant. 

Twee salons (de roken en niet roken salon) moesten voor dit autodek wijken, de twee aan de andere kant zijn nog steeds intact. Wel werd ter compensatie een nieuwe salon gebouwd op het topdek. Bekijk op de Indonesiëpagina nog meer foto’s uit deze serie.


© Parasman Pasaribu

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara foto’s deel 2′) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara foto’s deel 2