PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara autodek

Foto’s van het bovenste autodek van de SMS Kartanegara in Indonesië, gisteren. Vorig jaar moesten de roken en niet roken salons aan één kant van het schip gesloopt worden om als autodek te dienen. In feite kun je sindsdien de voormalige Prinses Margriet een ‘dubbeldekker’ noemen.

Op de foto’s zijn verschillende nieuwe details te zien, zoals een verbinding met het onderste autodek. Hier de eerste detail opnames van de verbouwing:


© Parasman Pasaribu

De oude PSD-stoelen uit de salon zijn nog steeds aanwezig. Net als de typische houten banken op het dek, de trap naar de brug en de mensen die kijken naar het mooie uitzicht over de.. Sunda Strait.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara autodek’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara autodek