PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veerponten als Mailschepen

In 1952 besteedde het tijdschrift ‘Katholieke Illustratie’ aandacht aan de veerboten van de Provinciale Stoombootdiensten. ‘Veerponten als Mailschepen’ gaat over de toen nog nieuwe Koningin Juliana en Prins Bernhard.

Veerponten als Mailschepen

Download de hoge resolutie afbeelding naar uw computer om het gehele artikel tot in detail te bekijken: Veerponten als Mailschepen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerponten als Mailschepen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Bernhard, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerponten als Mailschepen