PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara op 9 januari 2010

Deze zeer recente foto van de SMS Kartanegara is gemaakt op 9 januari 2010. Goed te zien is de gele reling over de gehele lengte van het schip. Deze reling is aangebracht tijdens de verbouwing begin vorig jaar.

Oorspronkelijk was de reling wit van kleur maar uit foto’s blijkt dat deze in de zomer van 2009 geel geschilderd is. Bij dezelfde verbouwing heeft ook de oude salon (rechts op de foto) plaatsgemaakt voor een nieuw autodek. Een nieuwe salon staat op het schoorstenendek (links).


De foto is door Bong Kong Fui gemaakt met een mobiele telefoon, daarom is deze helaas niet zo heel duidelijk.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara op 9 januari 2010’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara op 9 januari 2010