PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Athos en Amedeo Matacena in 2008

De Amedeo Matacena en de Athos Matacena (op de achtergrond) in de haven van Messina in 2008. De Athos Matacena is sinds het voorjaar van 2009 verhuisd naar de haven van Reggio di Calabria waar ook de Ladies Matacena ligt, zie het bericht hieronder.


© T. de Wolde

Bekijk meer foto’s uit dezelfde serie op de Italië fotopagina. Foto’s met dank aan J.P. Kamermans.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos en Amedeo Matacena in 2008’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos en Amedeo Matacena in 2008