Veerboten update

Nog steeds is er geen nieuws over de verkoop van de drie oudste PSD-veerboten in Italië. De Ladies Matacena en Athos Matacena liggen nog in de haven van Reggio di Calabria, de Amedeo Matacena in Messina. Bekijk ook de nieuwe Webcam in de haven van Messina.

Eerder publiceerde PSDnet.nl over de verkoop van eerder genoemde veerboten naar Kroatië. Dat verhaal is wel bevestigd door een Italiaanse scheepvaart website die daar februari jl. het volgende over heeft bericht: Ship2shore.it

De verkoop is wel bevestigd volgens het artikel, maar er worden nog geen uitspraken gedaan over wat er met de veerboten zou gaan gebeuren. Wel zijn er geruchten over een veerdienst tussen Italië en Kroatië. Een ander gerucht is verkoop aan Jadrolinija, een reder uit Kroatië.

Gerelateerde berichten: