PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Tremestieri en Noordam

De Tremestieri in Villa San Giovanni met op de achtergrond het cruiseschip Noordam van de Holland America Line. Het schip was op bezoek in Messina, zoals onderstaand AIS-beeld laat zien. Via Marine traffic kunnen ook de oude PSD-veerboten live gevolgd worden in de Straat van Messina. Selecteer hiervoor in het ‘Go to port’ menu aan de linkerkant [It] Messina.


Met dank aan Robin de Nooijer

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tremestieri en Noordam’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tremestieri en Noordam