PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Auto’s in de zijgang van een enkeldekker

Auto’s in een van de zijgangen van vermoedelijk de Prinses Beatrix. De foto is genomen eind jaren 60 tussen Vlissingen en Breskens. Bij de oplevering van de veerboot werd het als volgt omschreven in het Perscommuniqué:

Het grote rijdek heeft een oppervlakte van 1300m2 en bestaat uit een breed middengedeelte en twee zijgangen. (…) De zijgangen hebben een breedte van 3,10 meter tussen de wanden met aan de binnenzijde een trottoir van 60cm en aan buitenzijde een stootband van 40cm.


© Gemeentearchief Vlissingen, Fotocollectie

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Auto’s in de zijgang van een enkeldekker’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Auto’s in de zijgang van een enkeldekker