PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-enkeldekker video’s

Bekijk video beelden van de Prinses Beatrix, Prinses Margriet en Prinses Juliana tussen Vlissingen en Breskens begin jaren 90. PSDnet.nl YouTubekanaal

© Rijkswaterstaat / Beeldbank VenW

© Rijkswaterstaat / Beeldbank VenW

Bij de videobeelden van de Prinses Juliana in Breskens merkt de filmmaker op dat de Prinses Juliana erg vierkant is. De Prinses Beatrix is gefilmd vanaf een loodstender, de rest van de beelden zijn in Breskens en Vlissingen gemaakt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-enkeldekker video’s’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Beatrix, Prinses Juliana, Prinses Margriet, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-enkeldekker video’s