PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Princess in China 1998

Hierboven de enige foto van de Prinses Margriet in China. Op 7 december 1996 vertrok de Margriet als Princess uit Vlissingen met een bemanning van Redwise en een aantal Chinezen. Onderweg is het schip gespot door een kapitein van Rederij Vroon uit Breskens. Hieronder een foto en een aantal kopieën uit personeelsbladen.

De oude Prinses Margriet als Princess op weg naar China.

Scan uit het personeelsblad van vermoedelijk Vroon.

Scan uit het personeelsblad van vermoedelijk Vroon.

Scan uit het personeelsblad 'Redwijs' van Redwise.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Princess in China 1998’) is geplaatst in de categorie China en heeft als tag(s) Princess, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Princess in China 1998