PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Messina op 5 juli 2009

De haven van Messina gisteren, 5 juli. De Acciarello ligt in het droogdok van Palumbo, de Amedeo Matacena ligt nog steeds aan de kade. Op de tweede foto kun je ook de Ladies en Athos Matacena in Reggio di Calabria zien liggen.


© A. Donato

Eerder dit jaar lag de Tremestieri in het Arsenale Militaire droogdok in Messina. Enzo Annuario maakte daar op 22 april onderstaande foto van


© Enzo Annuario

Met dank aan beide fotografen uit Messina.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Messina op 5 juli 2009’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Messina op 5 juli 2009