PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

SMS Kartanegara op 20 mei 2009

De voormalige PSD-boot Prinses Margriet gezien op 20 mei 2009. Het schip ziet er weer perfect uit na een uitgebreide dokbeurt. Er is een nieuwe salon op het topdek geplaatst en de relingen zijn aangepast. Op de plek van de oude salon staan nu auto’s, er is dus een nieuw autodek gemaakt. Bekijk hier meer recente foto’s.


Met dank aan Parasman Pasaribu en Martien Stapper voor de foto’s.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘SMS Kartanegara op 20 mei 2009’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

SMS Kartanegara op 20 mei 2009