PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Ladies Matacena terug in Reggio di Calabria

De Ladies Matacena (ex Prinses Christina) is weer terug in Reggio di Calabria. De veerboot die al lange tijd in de haven van Reggio di Calabria ligt, was enige tijd weg. De boot is voor onderhoud in een droogdok geweest in Messina. De drie oudste dubbeldekkers liggen al jaren stil, het is nog steeds niet duidelijk wat er mee gebeurt.

Ladies Matacena terug in Reggio di Calabria

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ladies Matacena terug in Reggio di Calabria’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ladies Matacena terug in Reggio di Calabria