PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Ladies Matacena in plaatselijke reclamespot

De voormalige Prinses Christina op de achtergrond in een spotje van een plaatselijke garage uit Reggio di Calabria. Terwijl de twee nieuwste dubbeldekkers elke dag de dienst verzorgen tussen Messina en Villa San Giovanni liggen de drie oudste al jaren stil. Het is nog steeds niet duidelijk wat er mee zal gaan gebeuren, nadat een poging tot verkoop mislukt is.

Ladies Matacena

Ladies Matacena

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Ladies Matacena in plaatselijke reclamespot’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Ladies Matacena, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Ladies Matacena in plaatselijke reclamespot