PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

15 maart 2003

Vandaag is het alweer 6 jaar geleden dat de PSD officieel voor de laatste maal mensen over de Westerschelde vervoerde. De laatste klant werd veilig naar de overkant gebracht en zo kwam er een definitief einde aan ‘de boot’.

Nooit meer een rustpunt en koffie voor menig vrachtwagenchauffeur, geen blije toerist meer met zijn volgeladen auto die vanaf de boot alvast de skyline van Vlissingen bekijkt en geen auto-alarm meer wat af gaat bij het verlaten van de haven. Zes jaar lang verplaatst men zich stil op ongeveer zestig meter onder NAP naar een van de overkanten.

Neem een kijkje op PSDnet.nl en haal herinneringen op aan dit stukje geschiedenis wat nog steeds leeft in het hart van menig Zeeuw.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (’15 maart 2003′) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) 15 maart 2003, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

15 maart 2003