PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

PSD-veerboten in 1987

Vervolg van de foto’s die David Menzies maakte in Vlissingen, 1987. De Prinses Juliana vaart naar Breskens en de Prinses Margriet en Prinses Beatrix liggen voor het PSD-kantoor in de Binnenhaven. De foto van de Prinses Juliana is waarschijnlijk gemaakt vanaf de Prinses Irene die een paar weken daarna uit dienst genomen werd.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-veerboten in 1987’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Irene, Prinses Juliana, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-veerboten in 1987