PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Tot 14 april weer twee veerboten

Maandag zullen er weer twee veerboten tussen Vlissingen en Breskens varen. De Prinses Máxima komt dan weer in dienst. Op 14 april gaat de Prins Willem-Alexander weer uit de vaart. Dit omdat er een nieuw evacuatie systeem geinstalleerd wordt. Voor het nieuwe systeem, dat net als het huidige met glijbanen en vlotten werkt is maar een bemanning van 4 personen noodzakelijk. Minder bemanningsleden drukt de exploitatiekosten van het veer.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tot 14 april weer twee veerboten’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tot 14 april weer twee veerboten