PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Derde boot naar Kruiningen – Perkpolder?

Als het aan de partij Algemeen Groot Hulst ligt dan wordt de toekomstige derde boot in de zomer ingezet tussen Kruiningen – Perkpolder. De fractie wil dat B & W zich inzetten voor het plan.

Onduidelijk is wat voor type de derde boot zal zijn en of die kan aanleggen in Perkpolder of Kruiningen. SWATH-veerboten kunnen sowieso niet aanleggen in de twee havens, zonder aanpassingen dan. Bovendien zijn er andere bestemmingen voor de veerhavens. Het geeft wel aan dat er behoefte is naar de veerdienst, die volgende maand al 5 jaar uit de vaart is. Volgende week is het 2 jaar geleden dat de SP Hulst met het boekje ‘De tragikomedie van de fietsvoetveer kwestie Kruiningen- Perkpolder’ kwam.

Perkpolder met Fast Ferry naar Kruiningen
De nieuwe Fast Ferry in de veerhaven van Perkpolder. De veerboot vaart tussen Perkpolder en Kruiningen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Derde boot naar Kruiningen – Perkpolder?’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Derde boot naar Kruiningen – Perkpolder?