PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veerdienst week langer uit de vaart

De Prinses Maxima vaart volgende week niet. Dat is een probleem voor mensen die werken of naar school gaan met de boot. De Prins Willem-Alexander komt op 20 januari weer in dienst. De Maxima gaat dan direct weer in onderhoud.

Update 15.30u

De Prinses Maxima kan pas dinsdag in een dok bij De Schelde. Waarom niet gekozen is voor een werf in bijvoorbeeld Rotterdam of Antwerpen is onduidelijk. De Partij voor Zeeland is woedend over de ontstane situatie en vind die aanleiding voor ontslag van de verantwoordelijken.

Update 5 januari 2008 17.30u

Volgens Veolia mocht de Maxima niet naar een werf in Rotterdam van de verzekering. In Hansweert durfde men de Maxima niet te ontvangen omdat ze daar geen speciale schotten hebben zodat de boot stabiel staat.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerdienst week langer uit de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerdienst week langer uit de vaart