PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Reserveboot nodig

Om gegarandeerd te varen is er een derde boot nodig heeft Van Heukelom op het veerplein in Breskens vanochtend verteld. Dat er een reserveboot nodig is natuurlijk geen nieuws. Vrijdag moeten de Provinciale Staten een budget beschikbaar stellen voor het oplossen van de problemen.

Duidelijk is wel dat de aanlegsteigers aangepast zullen moeten worden wil je kunnen aanmeren met een andere boot. Zie ook NOS teletekst pagina 106.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Reserveboot nodig’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Reserveboot nodig