PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Koegelwieck op Vlissingen – Breskens?

Vrijdag 4 januari 2008 staat in de PZC een artikel over de Koegelwieck. De snelboot ligt als reserve in Harlingen en het idee wordt geopperd de boot in te zetten op Vlissingen – Breskens. Alleen de aanlegsteigers moeten iets worden aangepast maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan volgens Veolia. Wel is al geinformeerd naar de veerboot.

foto
Foto: PSDnet.nl | Snelboot Koegelwieck in 2005 op weg naar Terschelling.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Koegelwieck op Vlissingen – Breskens?’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Koegelwieck op Vlissingen – Breskens?