PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Vlissingen-Breskens langer uit de vaart

Doordat de Prinses Maxima pas na de kerst gerepareerd kan worden is de veerdienst nog langer uit de vaart Dit komt omdat de Prins Willem-Alexander al sinds september uit de vaart is door technische problemen. Die zijn kennelijk zo ernstig dat de boot niet deze week kan worden ingezet.

Dit jaar mag gezien worden als een rampjaar voor de veerdienst. Herhaaldelijk is gebleken dat de veerboten ernstige problemen hebben. Dat Scheldepoort de Prinses Maxima niet voor de kerst kan repareren is jammer, maar dat de Prins Willem-Alexander nog steeds kapot is onbegrijpelijk.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vlissingen-Breskens langer uit de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vlissingen-Breskens langer uit de vaart