PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Fast Ferry gestrand, veerdienst gestremd

In de ochtend van 21 december 2007 is in de mist bij vertrek uit Breskens Fast Ferry Prinses Maxima vastgelopen op de strekdam. De veerboot kon op eigen kracht loskomen en weer aanleggen om de passagiers te ontschepen.

teletekst

Later vandaag gaan duikers de schade aan de veerboot inspecteren. De Prins Willem-Alexander van Veolia is nog steeds niet in dienst en daarom is de veerdienst gestremd. Eerder in de ochtend was ook al de Westerscheldetunnel van Zuid-Beveland richting Terneuzen afgesloten wegens een ongeluk.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Fast Ferry gestrand, veerdienst gestremd’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Fast Ferry gestrand, veerdienst gestremd