PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Fast Ferry’s misschien weg

In de PZC van 10 november 2007 zegt gedeputeerde George van Heukelom van openbaar vervoer dat er een fundamenteel onderzoek komt naar de oorzaak van de problemen met de SWATHs.

‘Als blijkt dat de schepen niet geschikt zijn voor de veerdienst dan moeten we ze misschien zien te verpatsen’, aldus Heukelom. Een beetje laat om daar nu achter te komen. In 2004 werden de laatste twee PSD-dubbeldekkers verkocht. Die waren toen pas 11 en 7 jaar in oud.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Fast Ferry’s misschien weg’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Fast Ferry’s misschien weg