PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Athos Matacena vertrokken uit Messina

De voormalige PSD-boot Prins Willem-Alexander (Athos Matacena) is vertrokken uit de haven van Messina. Het is nog onduidelijk waar het schip heen is gegaan.

De Amedeo Matacena ligt nog wel aan een kade. De Matacena boten liggen in tegenstelling tot die van Caronte al een geruime tijd stil. Eerder waren de drie boten nog in de verkoop maar zijn niet verkocht.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena vertrokken uit Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena vertrokken uit Messina