PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Veerboot twee maanden langer uit de vaart

De Veolia Fast Ferry Prins Willem-Alexander is 8 weken langer uit de vaart. Al sinds vorige maand heeft de boot technische problemen en ligt in Vlissingen-Oost bij De Schelde. Eerder dit jaar werd de veerdienst al een paar keer volledig gestremd en is er lange tijd met één boot gevaren.

Helaas zijn dit soort berichten al bijna even normaal geworden als ‘afvaart normaal’ dat vroeger was.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerboot twee maanden langer uit de vaart’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerboot twee maanden langer uit de vaart