Veolia misleidingen

In de nieuwe folder van Veolia Fast Ferries staat een foto van het ruime achterdek van de Koningin Beatrix of Prins Johan Friso. Veerboten die echte relingen hadden, ipv van de reling waar men niet doorheen kan kijken zoals op de nieuwe Fast Ferry.

Kennelijk kost een nieuwe foto maken teveel moeite, of Veolia wil niet dat de realiteit aan het licht komt: De nieuwe Fast Ferries hebben namelijk te weinig ruimte om aan de reling te genieten van de Westerschelde. Daarvoor ben je aangewezen op een overvol te klein achterdek. Ga je zitten, overigens op eigen risico, zie je sowieso de helft niet door de fantastische ‘reling’. Nee, vandaag geen positieve berichten over Veolia. Daarvoor kunt u het beste zijn in bovenstaande folder of op een andere website.

Gerelateerde berichten: