PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veolia misleidingen

In de nieuwe folder van Veolia Fast Ferries staat een foto van het ruime achterdek van de Koningin Beatrix of Prins Johan Friso. Veerboten die echte relingen hadden, ipv van de reling waar men niet doorheen kan kijken zoals op de nieuwe Fast Ferry.

Kennelijk kost een nieuwe foto maken teveel moeite, of Veolia wil niet dat de realiteit aan het licht komt: De nieuwe Fast Ferries hebben namelijk te weinig ruimte om aan de reling te genieten van de Westerschelde. Daarvoor ben je aangewezen op een overvol te klein achterdek. Ga je zitten, overigens op eigen risico, zie je sowieso de helft niet door de fantastische ‘reling’. Nee, vandaag geen positieve berichten over Veolia. Daarvoor kunt u het beste zijn in bovenstaande folder of op een andere website.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veolia misleidingen’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Fast Ferry, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veolia misleidingen