PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-postzegels

Vandaag verschijnt een nieuw postzegelvel in de reeks ‘Mooi Nederland’, met ditmaal als thema ‘mooi Vlissingen’. Opvallend aan de postzegels is dat er een PSD-dubbeldekker op staat, de Koningin Beatrix (1993) om precies te zijn.

Toegegeven, je hebt een vergrootglas nodig om het te zien, maar er vaart echt een PSD-boot voor de Boulevard. Iets wat in het echt drie jaar geleden voor het laatst plaatsvond.

TNTPost.nl:

“Op 24 maart 2007 is het 400 jaar geleden dat Michiel de Ruyter werd geboren. TNT Post eert onze beroemdste zeeheld en zijn geboortestad Vlissingen met een eigen postzegelvel in de serie Mooi Nederland.”

Postzegel PSD-Vlissingen

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-postzegels’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-postzegels