PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Asbestkanker onder oud-PSD’ers

PSD’ers zijn aan boord van de veerboten blootgesteld aan asbest. In de afgelopen jaren zijn al 11 oud-medewerkers overleden aan asbestkanker. Voor 1985 werd voor het verwijderen van asbest geen gespecialieerd bedrijf ingezet. Mogelijk is de asbest vrijgekomen door het trillen van de schepen, bij aanvaringen, aanmeren in de fuiken en of het verwijderen van asbest door de bemanning van de schepen.

Zie ook:comiteasbestslachtoffers.nl en omroepzeeland.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Asbestkanker onder oud-PSD’ers’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) personeel, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Asbestkanker onder oud-PSD’ers