PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Veerplein Kruiningen verkocht aan gemeente

Verkoop veerplein Kruiningen bijna rond. De koop van het veerplein in Kruiningen is bijna rond, dit meldt Omroep Zeeland. Alleen de gemeenteraad van Reimerswaal moet nog instemmen voor de koop van het veerplein voor ruim 1 miljoen euro.

De gemeente wil er een woonwijk gaan bouwen. Wel moet Rijkswaterstaat de fuik slopen, eerder werd al de steiger waar de tweede veerboot lag gesloopt. Alleen in Vlissingen is de aanleginstallatie al gesloopt, de overige drie bestaan nog en zijn al jaren prooi voor tuig.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerplein Kruiningen verkocht aan gemeente’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Kruiningen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerplein Kruiningen verkocht aan gemeente