PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Sloop steiger Kruiningen

In Kruiningen heeft Rijkswaterstaat de NATO-steiger waar de vormalige PSD-veerboten aanmeerden gesloopt. De steiger in de veerhaven van Kruiningen is volgens Rijkswaterstaat niet meer nodig.

Naast het aanmeren van de tweede veerboot op de dienst Kruiningen-Perkpolder, diende de steiger ook als aanlegplaats voor landingsschepen ten tijden van een Sovjetinvasie. Hieraan ontleende de kade de naam NATO-steiger.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Sloop steiger Kruiningen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Kruiningen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Sloop steiger Kruiningen