PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Veerboten weg uit Messina

De Athos Matacena is weg uit Messina. Waar de Athos Matacena heen is gegaan is nog onduidelijk. Het schip kan in Reggio di Calabria zijn waar de Ladies Matacena ook ligt. Ook de Amedeo Matacena is mee verhuisd.

De Athos Matacena in Messina

De veerboten moesten weg omdat er schepen van de Marine aan de kade in Messina kwamen te liggen. Die zijn inmiddels alweer weg, maar de kans dat de twee oud PSD-veerboten weer terug gaan naar de haven van Messina is klein.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Veerboten weg uit Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Veerboten weg uit Messina