PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Proefvaarten met de Acciarello

De Acciarello maakte de afgelopen dagen een paar proefvaarten tussen Messina en Villa San Giovanni. Ook werden er een paar trucks overgezet. Wanneer de Acciarello ook in dienst wordt gesteld is nog niet bekend.

De foto toont de Acciarello (28 december 2005) op proefvaart op de Straat van Messina. De nieuwste PSD-veerboot (bouwjaar 1997) is van Caronte & Tourist. Zusterschip Tremestieri, vaart al ruim een week over de Straat van Messina. Vandaag maakt de Acciarello weer proefvaarten.


© V. Annuario

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Proefvaarten met de Acciarello’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Proefvaarten met de Acciarello