PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Demonstratie tegen brug over Stretto di Messina

De bouw van de brug zal ongeveer 6 jaar gaan duren. Tegenstanders van de brug betwijfelen of er genoeg geld bijelkaar komt om het megaproject te bekostigen. Ook zal er tol moeten worden betaald om de brug te gebruiken.

De tegenstanders hebben onlangs een protest gehouden. Met onder andere leuzen als ‘Meglio un TRAGHETTO oggi che un PONTE domani!!’ wat betekent ‘Beter vandaag een veerboot dan morgen een brug’. Ook liepen er mensen rond met doodskisten met de tekst ‘Messina e Morta’: Messina is dood.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Demonstratie tegen brug over Stretto di Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Messina, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Demonstratie tegen brug over Stretto di Messina