PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Athos Matacena botst tegen kade

Vanmiddag rond 16u is de Athos Matacena tegen de kade in Messina gevaren. De passagiers waren erg geschrokken en onduidelijk is nog of er veel schade is aan schip of kade. Havensleper Macistone heeft de Athos Matacena weer geholpen de haven van Messina uit te komen op weg naar Reggio di Calabria.

Athos Matacena met sleepboot Messina

Athos Matacena met sleepboot Messina

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Athos Matacena botst tegen kade’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Athos Matacena botst tegen kade