PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Matacena Lines opent website

Rederij Amadeus S.P.A. heeft een website geopend voor Matacena Lines, de reder van de Amedeo Matacena, Athos Matacena en Ladies Matacena. Op de website is informatie te vinden zoals het dienstrooster en de tarieven.

Voor geïnteresseerden: het adres is www.matacenalines.com.

Dit bericht werd in 2005 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Matacena Lines opent website’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Athos Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Matacena Lines opent website